BARBATELE

Oana Preda & Trupa TryGen din Pitesti este ideala pentru o nunta perfecta.

Spunem asta deoarece noi cei sase membri tineri ai formatiei aducem muzica tinerei generatii dar si cea nemuritoare care se va canta mereu la tot felul de evenimente.
Suntem mereu la curent cu tot ce se intampla pe piata muzicala si incercam sa tinem pasul si sa ramanem conectati la tot ce este nou in domeniul formatie pitesti,formatie nunta Pitesti,formatie Bucuresti.
Chiar daca suntem o generatie tanara ne completam unul pe celalalt si nu suntem numai colegi ci si buni prieteni. In functie de cererea dumneavoastra vom colabora si cu alti instrumentisti.
Vom face tot ce ne sta in putinta ca voi cei care veti dori sa va fim alaturi la evenimentele importante din viata voastra sa fim la inaltimea asteptarilor si sa ajungem formatia de nunta preferata a multora dintre voi.
Ne caracterizeaza show-ul,distractia si voia buna.Cu mult respect si ne vedem la eveniment.

Sa facem cunostinta

Buna!
Ma numesc, Oana Preda si sunt solista de muzica populara a formatiei.
Sunt absolventa a Liceului de Arta ,,Dinu Lipatti” Pitesti, sectia canto popular. Sunt momente in care ma intreb, ca si voi probabil, de ce m-am nascut si care este cu adevarat misiunea mea pe pamant. Inca mai caut… raspunsuri…
Si, cum „toate drumurile duc la Roma„, drumurile mele au dus si readus la MUZICA.
Deci, m-am nascut sa cant si sa va incant pe voi!

Citeste mai multe despre mine
Hello tuturor!
Ma numesc Marin Andaluzia si sunt solista de muzica usoara in Trupa TryGen.Sunt o fire vesela, ambitioasa,curajoasa si iubesc provocarile,iubesc sa cunosc oameni noi si sa leg prietenii.Am participat la o multime de concursuri,obtinand premii importante.Muzica pentru mine inseamna tot:viata,fericire,iubire,libertate.In ceea ce priveste relatia cu publicul sunt foarte joviala,dinamica,comunicativa.
Nu vreau sa spun mai multe, las totul la aprecierea dumneavoastra daca o sa va placa sau nu.
Buna!
Ma numesc Alex.Sunt managerul si intrumentistul formatiei, mai concret acordeon.Intodeauna am manifestat o inclinatie deosebita pentru muzica.

Am incercat sa ma perfectionez prin nenumaratele ore de studiu si astfel sa va pot impartasi si dumneavoastra pasiunea mea.

Alaturi de colegii mei ma simt in echipa perfecta si sper ca vom avea ocazia sa petrecem la evenimentul dumneavoastra.
Salut! Ma numesc ,Iulian.
Sunt vioristul trupei.Am absolvit Liceul de Arta ,,Dinu Lipatti’ Pitesti si am obtinut numeroase premii. Muzica este singura formula in care ma pot exprima cu adevarat sincer, unde imi pot impartasi trairile si intregul EU.Consider ca alaturi de colegii mei facem din evenimentul dumneavoastra un spectacol.
Salut!Ma numesc, Adrian.
Sunt organistul trupei dar cant si vocal.Indragostit de instrumentul pe care il studiez de foarte mult timp, am devenit membru al Trupei TryGen in anul 2015.Sper sa ne distram la petrecerea dumneavoastra.
Salut!Ma numesc,Evelin.
Sunt saxofonistul formatiei dar cant si cu clarinetul.Sunt absolvent al Liceului de Arta ,,Dinu Lipatti".Imi place foarte mult ceea ce fac iar saxofonul ma reprezinta.M-am alaturat Trupei TryGen in anul 2021 si abia astept va incantam.